Cos

Telefon: 0725 530 547

Livrare gratuita la comenzi de peste 200lei

Politica noastră de retur

La GXD PERFUME, dorim să te asigurăm că ești pe deplin mulțumit de achizițiile tale. Dacă ai cumpărat un produs de la noi și nu ești pe deplin satisfăcut, îți oferim posibilitatea de a returna produsul conform următoarelor politici și proceduri:

 1. Termenul de retur:
  • Ai la dispoziție 10 zile calendaristice de la data achiziționării pentru a returna un produs.
 2. Starea produsului:
  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit, fără semne de utilizare sau deteriorări.
  • Ambalajul original trebuie să fie intact și nedeteriorat.
 3. Procedura de returnare:
  • Pentru a returna un produs, te rugăm să ne contactezi prin telefon sau email și să ne informezi despre intenția ta de a returna produsul. Vom furniza mai multe informații și instrucțiuni specifice privind procesul de retur.
  • Te rugăm să ambalezi produsul în mod corespunzător pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Recomandăm utilizarea ambalajului original și a materialelor de protecție adecvate.
  • Vei fi responsabil pentru costurile de returnare a produsului, cu excepția cazurilor în care produsul este defect sau ai primit un produs greșit.
 4. Verificarea produsului returnat:
  • Odată ce primim produsul returnat, vom efectua o verificare a acestuia pentru a ne asigura că îndeplinește criteriile de returnare menționate mai sus.
  • În cazul în care produsul îndeplinește criteriile, vei primi rambursarea contravalorii produsului în contul tău bancar sau pe cardul folosit pentru achiziție, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat.

Aceasta este Politica noastră de Retur pentru magazinul GXD PERFUME. Te rugăm să o citești cu atenție și să ne contactezi în cazul în care ai întrebări suplimentare sau ai nevoie de asistență. Suntem aici pentru a te ajuta și pentru a te asigura că experiența ta de cumpărături este una plăcută și satisfăcătoare.

Mulțumim că ai ales GXD PERFUME!

Livrare rapida

Livram rapid in toata tara

Drept de retur

Oferim drept de retur

Produse de calitate

Produse de calitate superioara

Plateste in siguranta

Plateste online in siguranta